Домът, в който винаги ще искаш да се прибираш!

Reina Sofia е комплекс, изцяло създаден да удовлетвори нуждите на съвременния човек в големия и динамичен град. Представяме Ви един оазис, в който можете да намерите уют, хармония, красота, спокойствие, сигурност, пространство и не на последно място - усещането, че живеете в изискана и луксозна периферия на града, докато в действителност Вие сте в сърцето му, на едно от най-комуникативните и функционални места в столицата. 

Локация

Парцелът се намира в новия квартал „Промишлена зона Хладилника“ и граничи с бул. „Филип Кутев“ от северозапад, с други имоти от североизток, с ул. „Марин Тодоров“ от югоизток, с друга улица и с други имоти от югозапад.

В непосредствена близост до него се намират Ловен парк-Борисовата градина, Зоологическата градина.

Разположение

Комплексът се състои от четири сгради, свързани две по две с по-ниски тела, всяка от които е със собствен вход. Заеманата от тях площ е 2 660,37 кв.м.

Парцелът е с издължена форма с посока югоизток-северозапад и комплексът е разположен спрямо неговото направление. Теренът е с денивелации, без изявен конкретен наклон. 

Апартаменти

Reina Sofia разполага с 177 апартамента и 4 входа, разпределени между 4-те сгради на комплекса.

Входове А и Б са решени на 11 надземни етажа (от които един подпокривен), входове В и Г са решени на 9 надземни етажа (от които един подпокривен) и един общ подземен етаж. Всички двустайни апартаменти са със северно изложение, а всички тристайни са с южно изложение.

Удобства

В сградата ще има кафене – ниво партер, в което можете на спокойствие да се видите с приятел, да поработите или просто да релаксирате извън дома си.

Зелени площи и алеи

Свободната дворна площ е заета от маневрени зони, алеи, открити места за паркиране и богато озеленяване, чиято площ е 2150 кв.м Върху част от терена ще бъде изграден детски кът, който Вашето дете/деца може свободно да ползва по всяко време.

Предвиденото озеленяване е под формата на тревиста растителност и дървета, стилно оформени и разпределени с цел да създадат усещането, че живеете в парк.

Отопление и охлаждане

Отоплението на апартаментите е решено посредством кондензни стенни водогрейни двуконтурни газови котли. Топлината допълнително ще се съхранява в дома Ви и благодарение на качествената изолация и дограма, които задържат една постоянна температура в помещенията.

ВиК

Водоснабдяването на обекта за битово-питейни нужди ще е от уличен водопровод. Инсталацията за отводняване на климатичните тела и газовите котли ще се включи в канализационната система на сградата посредством изградена система от воронки, отводнителни решетки и PVC тръби за отвеждане на всички дъждовни води. Заустването на битовите и дъждовни води от сградата ще става в уличната канализация.

Електрическа инсталация

Електроинсталацията е разработена като самостоятелна за всеки от входовете с оглед по-лесна експлоатация. Присъединяването на сградата към електрическата мрежа ще се осъществи от новоизграден трафопост.

Асансьор

Високотехнологични, комфортни и тихи електрически пътнически асансьори, без машинно помещение – БЕЗРЕДУКТОРНО задвижване с 90% ефективност, безредукторен постоянно-магнитен синхронен двигател с VF регулиране в затворена верига, предназначени за 8 лица и с товароносимост 1000 кг.

Гаражи

За Ваш комфорт и повече пространство са предвидени 182 паркоместа за автомобили и 50 за велосипеди. 29 от паркоместата за коли са на терен, останалите са разпределени в индивидуални, двойни и четворни гаражи на подземен етаж или ниво партер.

Сигурност

Вашата сигурност и спокойствие са наш приоритет. Reina Sofia ще разполага с видеонаблюдение и денонощна охрана на входа на комплекса. 

Въвеждане в експлоатация: 2021 година

Подготовка за smart home решения

Вашият дом е подготвен за smart home решения, които ще позволят несравним комфорт и контрол върху дома.

Подробен актуален доклад на сградите и тяхното развитие.

Степен на завършеност